SC DYATE BUSINESS SRL – Anunţ public

177

SC DYATE BUSINESS SRL ,cu sediul in com.Criscior, sat Criscior, Cal.Zarandului, nr.1, jud.HD, titular al proiectului ”STAŢIE DE DISTRIBUŢIE CARBURANŢI ŞI ÎNCĂRCARE GPL PENTRU AUTOVEHICULE”, anunţă publicul interesat asupra depunerii dosarului pentru Autorizaţia de Mediu la AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULI HUNEDOARA, pentru proiectul ”STAŢIE DE DISTRIBUŢIE CARBURANŢI ŞI ÎNCĂRCARE GPL PENTRU AUTOVEHICULE”, amplasat în com.Criscior, sat Criscior, Cal.Zarandului, nr.1, jud.HD.
Dosarul cu documentele necesare poate fi consultat la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Hunedoara din Deva, Str. Aurel Vlaicu, nr. 25, în zilele de luni – joi, orele 8:00 – 15:30, şi vineri, orele 8:00 – 13:00, la următoarea adresă de internet: http://apmhd.anpm.ro, precum şi la sediul societţăii din com. Criscior, sat Criscior, Cal.Zarandului, nr.1, jud.HD, în zilele de luni-vineri, intre orele 08:00-12:00.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţ.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.