S.C. VASMAR TOP S.R.L – anunț public

Această informare este efectuată de S.C. VASMAR TOP S.R.L, cu sediul în loc. Criscior, str. Uzinei, nr. 2, com. Criscior, jud. Hunedoara, ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Crișuri, aviz de gospodărire a apelor pentru desfășurarea activității ”Exploatarea agregatelor minerale cu readucerea terenului la o stare comparabilă cu cea inițială, montare stație de sortare agregate minerale și stație separare gravitațională”, în intravilanul localității Brad, str. Ardealului, fn, județul Hunedoara.

Această investiție este nouă. Ca rezultat al procesului de realizare a investiției vor rezulta ape uzate tehnologice care se vor recircula. Această solicitare de aviz este conformă cu prevedrile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se por adresa solicitantului la adresa sus menționată sau pot înainta observații în termen de 5 zile de la data publicării la A.B.A. Crișuri, str. I.Bogdan, nr. 35, mun. Oradea, jud. Bihor.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului