S.C.PĂSTRĂVĂRIA IRIS SRL – anunţ public

 S.C.PĂSTRĂVĂRIA IRIS SRL, sediul în localitatea Căzănești, nr.41 B, jud. Hunedoara , tel: 0771 – 483320, intenționează să solicite la ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ APELE ROMÂNE – ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ CRIȘURI Oradea, prelungirea autorizației de gospodărire a apelor privind ”FERMA PISCICOLĂ SITUATĂ ÎN LOCALITATEA CĂZĂNEȘTI NR. 41 B”, sat Căzănești, comuna Vața de Jos, județul Hunedoara.

Această investiție nu funcționează.

Această solicitare de prelungire a autorizației de gospodărire a apelor este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare și a Ordinului nr. 891 din 23 iulie 2019 emis de Ministerul Apelor și Pădurilor.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea prelungirii autorizației de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de autorizație la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii, recomandări și reclamații se pot adresa solicitantului la adresa menționată, în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!