S.C. ORANGE ROMÂNIA S.A – Informare

Această informare este efectuată de S.C. ORANGE ROMÂNIA S.A., cu sediul în București, Sector 1, Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 47-53, ce intentionează să solicite de la Agenția Pentru Protecția Mediului Hunedoara acordul de mediu pentru lucrarea „DEZVOLTARE REȚEA DE TELECOMUNICAȚII ORANGE, U.A.T. HATEG, LOCALITATILE SILVASU DE SUS, SILVASU DE JOS, HATEG, NALATVAD, JUDEȚUL HUNEDOARA”, amplasată pe teritoriul administrativ al orașului Hațeg, localitățile Silvașu de Sus, Silvașu de Jos, Hațeg și Nălațvad,  intravilan şi extravilan, județul Hunedoara.

Acestă solicitare pentru acordul de mediu este conformă cu prevederile Legii nr. 292/2018 privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice si private asupra mediului, fiind incadrat in Anexa nr. 2 la pct. 10, lit. e. și Art. 28 din O.U.G. nr. 57/2008 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice, cu modificarile si completarile ulterioare – in Parcul Natural Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului.

Persoanele care doresc sa obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea de obtinere a acordului de mediu, pot contacta solicitantul de acord la adresa mentionata.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului SC ORANGE ROMÂNIA SA.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului