S.C. EUROTERM COMPANY S.R.L – Anunţ public

138

S.C. EUROTERM COMPANY S.R.L, titular al proiectului „EXPLOATAREA NISIPULUI SI PIETRISULUI DIN ALBIA MINORA A RAULUI MURES, PERIMETRUL BOBÂLNA”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Hunedoara, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „EXPLOATAREA NISIPULUI SI PIETRISULUI DIN ALBIA MINORA A RAULUI MURES, PERIMETRUL BOBÂLNA”, propusă a fi amplasat în com. Rapoltu Mare, jud Hunedoara.
Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Hunedoara, din Deva, str. Aurel Vlaicu, nr. 25, în zilele de luni-joi, între orele 8,00-16,00, iar vineri, intre orele 8,00 – 14,00, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmhd.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.