PRIMĂRIA BRETEA ROMÂNĂ- anunţ public

429

COMUNA BRETEA ROMÂNĂ, titular al proiectului ”Amenajament pastoral pentru pajiștile proprietarilor și/sau deținătorilor legali ai Comunei Bretea Română” ce urmează a se realiza în satele aparținătoare comunei Bretea Română, jud. Hunedoara, aduce la cunoștința publicului faptul că decizia etapei de încadrare, luată în cadrul procedurii de reglementare conform H.G. nr. 1076/2004, este cea de adoptare a planului fără aviz de mediu.
Propunerile de reconsiderare a deciziei se vor transmite în scris, în termen de 10 zile calendaristice, la sediul A.P.M. Hunedoara, Deva, str. Aurel Vlaicu, nr. 25.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “PRIMĂRIA BRETEA ROMÂNĂ- anunţ public

  1. traian.oproni

    Programul de dezvoltare a acestei UAT Bretea Romana este absolut surprinzator pentru o comunitate mica si este de luat in calcul ce pot face doi oameni cu vocatie administrativa, care lasa in urma lor, fara dorinta recunosterii concetatenilor, urme ale unei administrtatii calificate si vocationale. Desigur ca ma refer la primarul instruit si juristul ordonat, in jurul carora, restul functionarilor – vicele si secretarul – nu pot decat sa se raliezxe. O echipa formidabila, parcurge o perioada formidabila Bretea Romana devine o excelenta…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.