INSOLVENT CONSULT IPURL – Anunţ reprogramare licitaţie

138

INSOLVENT CONSULT IPURL lichidator judiciar al SC TC IND S.A. – în faliment, anunță anularea licitației publice cu strigare din data de 20.06.2022, ora 11 00, și reprogramarea acesteia pentru data de 27.06.2022, ora 11 00, la sediul lichidatorului din Deva, str. M. Eminescu, nr. 11, ap. 2, pentru vânzarea mijloacelor fixe de la baza de producție din Orăștie (placa compactoare, polizor, schelă metalică, ciocan pneumatic, ciocan perforator etc).
Lista completă a bunurilor scoase la vânzare și prețurile de pornire poate fi consultată pe site-ul lichidatorului www.insolventconsult.ro și va fi comunicată, la cerere, prin e-mail oricărei persoane interesate. Prețurile de pornire nu includ tva.
Bunurile sunt situate la sediul societății debitoare din Orăștie, str. Nicolae Titulescu, nr. 60, jud. Hunedoara și pot fi vizionate cu programare prealabilă.
Garanţia de participare la licitaţie este de 10% din preţul de pornire și se depune cu minim 48 h înaintea licitației, însoțită de celelalte documente de participare.
Caietul de sarcini şi orice informaţii la tel 0254.226006, e-mail: insolventconsult@gmail.com.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.