Heidelbergcement Romania SA – Anunț public privind solicitarea de revizuire a autorizației integrate de mediu

HEIDELBERGCEMENT ROMANIA SA,  cu sediul social pe Șoseaua București-Ploiești, nr. 1 A, Sector 1, București, anunță publicul interesat asupra depunerii, la APM Hunedoara, a solicitării în vederea revizuirii Autorizației Integrate de Mediu nr. 6/26.11.2018 deținută pentru Punctul de lucru Chișcădaga (Fabrica de ciment), situat în comuna Şoimuş, sat Chişcădaga, str. Principală nr. 1, jud. Hunedoara.

Activitatea se încadrează în conformitate cu Anexa 1 la Legea 278/2013 privind emisiile industriale la: pct. 3.1. b) Producerea comentului, în cuptoare rotative cu o capacitate de producție de peste 500 de t/zi sau în alte cuptoare cu o capacitate de peste 50 de tone pe zi.

Informațiile privind impactul potențial asupra mediului, al activității pentru care se solicită revizuirea autorizației integrate de mediu, pot fi consultate la sediul APM Hunedoara, din Deva, str. A. Vlaicu, nr. 25, jud. Hunedoara, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, şi vineri, între orele 8-14.

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris la sediul APM Hunedoara, din Deva, str. A. Vlaicu, nr. 25, jud. Hunedoara, prin fax la nr.: 0254/212252 sau la adresa de e-mail office@apmhd.anpm.ro, în termen de 30 de zile de la data apariției anunțului.

 

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului