Direcţia de Asistenţă Socială Deva – comunicat

Vă facem cunoscut că în data de 16.11.2020, ora 10,00 la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială
Deva, din Deva, str. I. L. Caragiale, nr. 4, se va desfășura proba scrisă la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de conducere în regim contractual de Sef serviciu grad II al Serviciului asistenta comunitara, interventie in situatii de urgenta, de abuz, neglijare, trafic, migratie si repatrieri si prevenire marginalizare sociala din cadrul Direcției de Asistență Socială Deva, instituţie publică cu personalitate juridică, subordonată Consiliului Local al Municipiului Deva.
Concursul se va desfăşura după următorul program:
Proba scrisă/practică în data de 16 noiembrie 2020 – ora 10,00.
Interviul se susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise/practice.
Condiţiile de participare la concurs, bibliografia, precum şi actele solicitate candidaţilor pentru dosarul de înscriere sunt afişate la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, din Deva, str. I. L. Caragiale, nr. 4, şi sunt publicate pe pagina de Internet a Primăriei Deva ( www.primariadeva.ro – PRIMĂRIA –CARIERA).
Depunerea dosarelor se face în perioada 26.10.2020 – 06.11.2020 la Compartimentul resurse umane din cadrul Compartimentului resurse umane al Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, din Deva, str. I.L. Caragiale, nr. 4, între orele 10,00 – 13,00.
Informaţii suplimentare la telefon : 0254/218030.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului