Direcţia de Asistenţă Socială Deva – comunicat concurs 2.08.2021

Vă facem cunoscut că în data de 2 August 2021, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, se va desfăşura concursul organizat pentru ocuparea unui post de execuție vacant în regim contractual de îngrijitor la domiciliu în cadrul serviciului social ”Servicii de îngrijiri personale la domiciliu pentru persoane vârstnice” al Biroului responsabil de domeniul serviciilor sociale din cadrul Direcției de Asistență Socială Deva, instituție publică cu personalitate juridică, subordonată Consiliului Local al municipiului Deva.

Concursul se va desfăşura după următorul program:

Proba scrisă/practică în data de 2 August 2021 – orele 10,00.

Interviul se susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei practice.

Condiţiile de participare la concurs şi actele solicitate candidaţilor pentru dosarul de înscriere sunt afişate la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, din Deva, str. I.L. Caragiale, nr.4 şi sunt publicate pe pagina de Internet a Primăriei Deva (www.primariadeva.ro – PRIMĂRIA – CARIERA).

Depunerea dosarelor se face în perioada 09.07 – 22.07.2021 la Compartimentul resurse umane din cadrul Serviciului resurse umane, administrativ, strategii, arhivare al Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, din Deva, str. I.L. Caragiale, nr.4.

Informaţii suplimentare la telefon : 0254/218030, tel mobil : 0755878705

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului