Direcţia de Asistenţă Socială Deva-Comunicat

168

Vă facem cunoscut că în data de 22 februarie 2021, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva se va desfăşura concursul organizat pentru ocuparea ocuparea a doua posturi de execuție vacante în regim contractual de asistent social debutant în cadrul Compartimentului de intervenție în situații de urgență, de abuz, neglijare, trafic, migrație și repatrieri și prevenire marginalizare socială al Biroului asistență comunitară, intervenție în situații de urgență, prevenire marginalizare socială din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, instituție publică cu personalitate juridică, subordonată Consiliului Local al Municipiului Deva.
Concursul se va desfăşura după următorul program:
Proba scrisă/practică în data de 22 februarie 2021 – orele 10,00.
Interviul se susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei practice.
Condiţiile de participare la concurs şi actele solicitate candidaţilor pentru dosarul de înscriere sunt afişate la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, din Deva, str. I. L. Caragiale, nr. 4 şi sunt publicate pe pagina de Internet a Primăriei Deva ( www.primariadeva.ro – PRIMĂRIA – CARIERA).
Depunerea dosarelor se face în perioada 29.01. – 11.02.2021 la Compartimentul resurse umane din cadrul Serviciului resurse umane, administrativ, strategii, arhivare al Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, din Deva, str. I.L. Caragiale, nr.4 între orele 10,00 – 13,00.
Informaţii suplimentare la telefon : 0254/218030.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.