Consiliul Judeţean Hunedoara-anunţ concurs

Consiliul Judeţean Hunedoara organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de execuție de referent, treapta II, din cadrul Serviciului administrativ. Probele stabilite pentru concurs:

18.11.2020, ora 11 00 – proba scrisă
24.11.2020, ora 11 00 – proba interviu.

Ambele probe se desfăşoară la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 26.10.2020 – 06.11.2020, inclusiv, ora 13 30 , la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara, Serviciul resurse umane, salarizare și gestiunea funcției publice.
Datele de contact ale secretarului comisiei de concurs – Andrășescu Luciana, e-mail: cjudhunedoara@yahoo.com, tel.0254/211350, int.183.
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art.3 din Anexa la HG nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările
ulterioare.
Condiţiile specifice de participare la concursul pentru ocuparea postului vacant a funcției contractuale de execuție de referent, treapta II din cadrul Serviciului administrativ:

 studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat;
 vechimea în muncă – studii medii de minimum 6 luni.
Informaţii suplimentare se obțin la sediul Consiliului Județean Hunedoara, Serviciul resurse umane, salarizare și gestiunea funcției

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului