CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA – ANUNȚ

ANUNȚ PUBLIC
pentru dezbatere publică

CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA, cu sediul în Deva, Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 28, jud. Hunedoara, titular al “PLANULUI JUDEŢEAN DE GESTIONARE A DEŞEURILOR-JUDEŢUL HUNEDOARA”, anunță publicul interesat asupra faptului că documentaţia aferentă PJGD poate fi consultată online la adresele: cjhunedoara.ro şi http://apmhd-old.anpm.ro/docfiles/view/147853, până la data de 28.12.2020.

ANUNȚ PUBLIC
la finalizarea Raportului de mediu

CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA, cu sediul în Deva, Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 28, jud. Hunedoara, titular al “PLANULUI JUDEŢEAN DE GESTIONARE A DEŞEURILOR-JUDEŢUL HUNEDOARA”, anunță publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan și finalizării Raportului de mediu.

Consultarea proiectului de plan și a Raportului de mediu se poate face online la adresele: cjhunedoara.ro şi http://apmhd-old.anpm.ro/docfiles/view/147853.
Comentariile și propunerile publicului se vor transmite în scris la sediul titularului din Deva, Bld.1 Decembrie 1918, nr. 28, jud. Hunedoara și la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Hunedoara, din Deva, str. Aurel Vlaicu, nr. 25, jud. Hunedoara, în termen de 48 de zile calendaristice de la data prezentului anunț.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!