Anuţ public – HEIDELBERGCEMENT ROMANIA SA

473

HEIDELBERGCEMENT ROMANIA SA, titular al proiectului “MODERNIZARE SISTEM DE DESPRĂFUIRE A LINIEI 2 CUPTOR”, anunţă publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Hunedoara, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menţionat, proiect propus a fi realizat pe amplasamentul Fabricii de ciment Chişcădaga, situată în sat Chişcădaga, str. Principală nr. 1, comuna Şoimuş, jud. Hunedoara.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Hunedoara din Deva, str. A. Vlaicu, nr. 25, jud. Hunedoara, în zilele de luni-joi, orele 9-16, şi vineri, orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet: http://anpm.ro/ro/ro/web/apm-hunedoara/acordul-de-mediu (drafturi acte de reglementare).

Publicul interest poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului, pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.