ANUNT PUBLIC ARABESQUE

SC ARABESQUE SRL, cu sediul în Galaţi, str Timişului, nr. 1, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de autorizaţie de mediu în scopul desfăşurării activităţilor COD CAEN 4671 “Comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si al produselor derivate” si COD CAEN 4675 “ Comerţ cu ridicata al produselor chimice” pe amplasamentul din Deva, str. Dorobanţi, nr. 34.

Informaţii privind impactul asupra mediului al activităţilor pentru care se solicită autorizaţia de mediu pot fi consultate zilnic, de luni până vineri, între orele 08:00-14:00, la sediul APM Hunedoara din Deva, Str A Vlaicu, Nr 25.

Observaţiile, sugestiile şi/sau propunerile publicului se primesc, în scris, la sediul APM Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată