ANUNŢ LICITAŢIE

CASA DE INSOLVENTA RAVA SPRL în calitate de lichidator judiciar al SC ELECON SERVICE INSTALATII SRL desemnat de Tribunalul Arad, în dosarul 3749/108/2007, vinde, prin

 

licitaţie publică deschisă, cu strigare :

 

Teren intravilan in suprafata de 11.987 mp, conform C.F. nr.3/18/N Hasdat, situat in Hasdat, nr.FN, jud. Hunedoara.

Valorificarea la cel mai mare pret oferit, conform codului de procedura civila.

Licitaţia va avea loc în data de 03.06.2020 ora 14. la sediul lichidatorului CASA DE INSOLVENTA RAVA SPRL din Arad, Str. T.Vladimirescu, nr.17-19, ap.4.

În cazul în care imobilul nu se adjudeca la prima licitaţie, aceasta se va relua în data de 24.06.2020, 14.07.2020 respectiv 04.08.2020 la aceeaşi ora şi acelaşi loc.

Informaţii suplimentare pe www.rava.ro, la tel.0728890030, 0357-428897 sau la sediul profesional al lichidatorului judiciar CASA DE INSOLVENTA RAVA SPRL situat in Arad str. T.Vladimirescu, nr.17-19, ap.4.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara