Waka, waka la arteziana de un milion de euro din Hunedoara

Lucrările la arteziana muzicală de un milion de euro din centrul municipiului Hunedoara se apropie de final. Au loc finisajele construcției din piatră de Vrața (Bulgaria) și montarea instalațiilor de apă, iar până la sfârșitul lunii aprilie, potrivit conducerii Primăriei Hunedoara, investiția va fi realizată, urmând ca în luma mai să fie inaugurat centrul pietonal cu cele trei fântâni arteziene (două fiind de mici dimensiuni). Jocurile de lumini și apă ale artezienei  din fața Casei de Cultură vor fi acompaniate de muzică modernă.

La cele zece boxe care vor fi montate în noua piață Regele Ferdinand se vor auzi Shakira (cu melodia „Waka, Waka”), temele muzicale din filmele „Titanic” și „Pirații din Caraibe” și Andre Rieu. Lista propunerilor muzicale pentru arteziana din centrul Hunedoarei nu este încă definitivată.

Lucrările la centrul pietonal din Hunedoara au început din luna august 2018. Investiţia totală depăşeşte nouă milioane de lei, cea mai mare parte a fondurilor fiind alocată din bugetul local al municipiului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”         Drama tinerei care și-a pierdut fetița de 7 ani într-un accident feroviar         Un weekend de poveste în Retezat