Trei hunedoreni au încălcat legea privid armele și munițiile

Polițiștii hunedoreni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii mai mutor infracţiuni în urma unei acţiuni ce a avut loc pe raza comunei Vălişoara.

Mai exact, în data de 25 ianuarie 2020, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au identificat, în cursul unei acţiuni, doi bărbaţi, unul în vârstă de 27 de ani şi altul de 57 de ani, care nu deţineau permise de armă de vânătoare şi un bărbat de 33 de ani, posesor de permis de armă, care participau la o partidă de vânătoare ilegală.

Acuzați și de braconaj cinegetic

Poliţiştii au stabilit că cei trei s-au deplasat cu un autoturism de teren pe fondul cinegetic Vălişoara, având asupra lor trei arme de vânătoare şi muniţia aferentă (45 de cartuşe), precum si dispozitive de iluminat pe timp de noapte.  Cei trei, deşi nu deţineau  autorizaţia de vânătoare prevăzută de lege, participau la o partidă de vânătoarea în mod ilegal. Poliţiştii au ridicat pentru cercetări armele şi muniţia găsită asupra celor trei şi au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor si muniţiilor şi  braconaj cinegetic.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Trei hunedoreni au încălcat legea privid armele și munițiile

  1. alex

    Nu-i bai ,cu citeva telefoane date se rezolva problema ,,doar traim in romania ,,MAFIA sa inventat in romania

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic