SRI. ZECE suspecţi de terorism au tranzitat ROmânia

Zece suspecţi de terorism au trecut prin România numai vineri. În drumul lor spre frontul din Siria, luptătorii Statului Islamic au tranzitat teritoriul ţării noastre, a declarat şeful SRI, George Maior.

Serviciile secrete monitorizează situaţia.

“Problema semnificativă legată şi de evenimentele de la Paris şi care se discută în context european este legată de aceşti luptători, cetăţeni europeni de origine islamică, adesea musulmană, care merg pe frontul din Siria şi participă la luptele de acolo şi revin în spaţiul european. Aceasta este o mare problemă de securitate europeană şi va fi pe termen scurt, în continuare, o problemă. Sunt sute din Franţa, din Germania. Din păcate, chiar ieri şi noi am fost tranzitaţi de 10 asemenea persoane şi a trebuit să operăm împreună cu colegii de la alte servicii şi instituţii pentru a monitoriza serios situaţia”, a spus Maior, duminică, la B1, potrivit Agerpres.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “SRI. ZECE suspecţi de terorism au tranzitat ROmânia

  1. doru ionescu

    🙂 Hai sa fim seriosi ! Dupa ce ani de zile au spus ca Romania are un risc minim in ce priveste terorismul(ceea ce este logic), acum brusc 10 (fix) teroristi trec pe aici. Nu pot sa nu remarc si coincidenta cu respingerea legii “big Brother” de catre Curtea Constitutionala. SRI-ul a inceput sa aiba apucaturi securiste. Jenant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!