SEBEŞ. Mii de oameni în stradă, nemulţumiţi de poluarea din oraş

Marşul de protest a început în faţa Primăriei Sebeş. Acolo manifestanţii au solicitat autorităţilor să ia măsuri urgente pentru stoparea poluării.

“Sunt îngrijoraţi de faptul că starea lor de sănătate este pusă în pericol. Au organizat acest protest pentru a se manifesta împotriva autorităţilor statului. Diverşi agenţi economici pot produce o poluare intensă în atmosfera Sebeşului”, a declarat MIRCEA MATEI, organizator.

Protestul oamenilor din Sebeş a durat mai mult de şase ore şi s-a încheiat în faţa fabricii pe care o consideră sursă de poluare.

Unul dintre cei mai mari producători de plăci stratificate din Europa a început construcţia unei noi fabrici de formaldehidă în Sebeş. Asta în condiţiile în care deja funcţionează o fabrică asemănătoare, cu o capacitate de 30.000 de tone pe an. Noua unitate ar urma să aibă capacitate dublă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată