Restricţii rutiere. De 1 Decembrie, centrul Devei închis circulaţiei automobilelor

agentCu ocazia Zilei Naţionale a României în municipiul de la poalele Cetăţii vor avea loc ample ceremonii religoase şi militare. Din această cauză se impune restricționarea și închiderea circulației pe anumite artere din zona centrală a Municipiului Deva. Astfel,

*între orele 07 şi 11, se va restricționa circulația autovehiculelor pe str. Libertății pe sensul de mers între intersecția M. Eminescu cu Bld. 1 Decembrie 1918; Bld. Iuliu Maniu pe sensul de mers dinspre sens giratoriu Poșta Veche pâna la intersecția cu Andrei Șaguna.

* în intervalul orar 11 şi 14 se va închide traficul rutier  pe Bld. Iuliu Maniu pe sectorul de drum curpins între intersecția cu str. Andrei Șaguna, sensul giratoriu Poșta Veche, str. Libertății până la intersecția cu str. M. Eminescu; în Piața Victoriei pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu str. Mihai Eminescu, sensul giratoriu Piața Victoriei şi pe Bld. 22 Decembrie de la intersecția cu Str. Mareșal Averescu cu sensul giratoriu de la Piața Victoriei.

* în intervalul orar 17 şi 19 se va închide traficul rutier în Piața Victoriei pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu str. Mihai Eminescu, sensul giratoriu Piața Victoriei; pe Bld. 22 Decembrie de la intersecția cu Str. Mareșal Averescu cu sensul giratoriu de la Piața Victoriei; pe Bld. Iuliu Maniu pe sectorul de drum curpins între intersecția cu str. Andrei Șaguna, sensul giratoriu Poșta Veche, str. Libertății până la intersecția cu str. M. Eminescu.

Restricțiile de circulație vor fi realizate de către reprezentanții Serviciului Poliției Locale Deva – Serviciul Rutier și Poliția Municipală Deva – Serviciul Rutier.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate