Restricţii rutiere. De 1 Decembrie, centrul Devei închis circulaţiei automobilelor

agentCu ocazia Zilei Naţionale a României în municipiul de la poalele Cetăţii vor avea loc ample ceremonii religoase şi militare. Din această cauză se impune restricționarea și închiderea circulației pe anumite artere din zona centrală a Municipiului Deva. Astfel,

*între orele 07 şi 11, se va restricționa circulația autovehiculelor pe str. Libertății pe sensul de mers între intersecția M. Eminescu cu Bld. 1 Decembrie 1918; Bld. Iuliu Maniu pe sensul de mers dinspre sens giratoriu Poșta Veche pâna la intersecția cu Andrei Șaguna.

* în intervalul orar 11 şi 14 se va închide traficul rutier  pe Bld. Iuliu Maniu pe sectorul de drum curpins între intersecția cu str. Andrei Șaguna, sensul giratoriu Poșta Veche, str. Libertății până la intersecția cu str. M. Eminescu; în Piața Victoriei pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu str. Mihai Eminescu, sensul giratoriu Piața Victoriei şi pe Bld. 22 Decembrie de la intersecția cu Str. Mareșal Averescu cu sensul giratoriu de la Piața Victoriei.

* în intervalul orar 17 şi 19 se va închide traficul rutier în Piața Victoriei pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu str. Mihai Eminescu, sensul giratoriu Piața Victoriei; pe Bld. 22 Decembrie de la intersecția cu Str. Mareșal Averescu cu sensul giratoriu de la Piața Victoriei; pe Bld. Iuliu Maniu pe sectorul de drum curpins între intersecția cu str. Andrei Șaguna, sensul giratoriu Poșta Veche, str. Libertății până la intersecția cu str. M. Eminescu.

Restricțiile de circulație vor fi realizate de către reprezentanții Serviciului Poliției Locale Deva – Serviciul Rutier și Poliția Municipală Deva – Serviciul Rutier.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu