Restricţii rutiere. De 1 Decembrie, centrul Devei închis circulaţiei automobilelor

agentCu ocazia Zilei Naţionale a României în municipiul de la poalele Cetăţii vor avea loc ample ceremonii religoase şi militare. Din această cauză se impune restricționarea și închiderea circulației pe anumite artere din zona centrală a Municipiului Deva. Astfel,

*între orele 07 şi 11, se va restricționa circulația autovehiculelor pe str. Libertății pe sensul de mers între intersecția M. Eminescu cu Bld. 1 Decembrie 1918; Bld. Iuliu Maniu pe sensul de mers dinspre sens giratoriu Poșta Veche pâna la intersecția cu Andrei Șaguna.

* în intervalul orar 11 şi 14 se va închide traficul rutier  pe Bld. Iuliu Maniu pe sectorul de drum curpins între intersecția cu str. Andrei Șaguna, sensul giratoriu Poșta Veche, str. Libertății până la intersecția cu str. M. Eminescu; în Piața Victoriei pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu str. Mihai Eminescu, sensul giratoriu Piața Victoriei şi pe Bld. 22 Decembrie de la intersecția cu Str. Mareșal Averescu cu sensul giratoriu de la Piața Victoriei.

* în intervalul orar 17 şi 19 se va închide traficul rutier în Piața Victoriei pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu str. Mihai Eminescu, sensul giratoriu Piața Victoriei; pe Bld. 22 Decembrie de la intersecția cu Str. Mareșal Averescu cu sensul giratoriu de la Piața Victoriei; pe Bld. Iuliu Maniu pe sectorul de drum curpins între intersecția cu str. Andrei Șaguna, sensul giratoriu Poșta Veche, str. Libertății până la intersecția cu str. M. Eminescu.

Restricțiile de circulație vor fi realizate de către reprezentanții Serviciului Poliției Locale Deva – Serviciul Rutier și Poliția Municipală Deva – Serviciul Rutier.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei