Restricţii rutiere. De 1 Decembrie, centrul Devei închis circulaţiei automobilelor

68

agentCu ocazia Zilei Naţionale a României în municipiul de la poalele Cetăţii vor avea loc ample ceremonii religoase şi militare. Din această cauză se impune restricționarea și închiderea circulației pe anumite artere din zona centrală a Municipiului Deva. Astfel,

*între orele 07 şi 11, se va restricționa circulația autovehiculelor pe str. Libertății pe sensul de mers între intersecția M. Eminescu cu Bld. 1 Decembrie 1918; Bld. Iuliu Maniu pe sensul de mers dinspre sens giratoriu Poșta Veche pâna la intersecția cu Andrei Șaguna.

* în intervalul orar 11 şi 14 se va închide traficul rutier  pe Bld. Iuliu Maniu pe sectorul de drum curpins între intersecția cu str. Andrei Șaguna, sensul giratoriu Poșta Veche, str. Libertății până la intersecția cu str. M. Eminescu; în Piața Victoriei pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu str. Mihai Eminescu, sensul giratoriu Piața Victoriei şi pe Bld. 22 Decembrie de la intersecția cu Str. Mareșal Averescu cu sensul giratoriu de la Piața Victoriei.

* în intervalul orar 17 şi 19 se va închide traficul rutier în Piața Victoriei pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu str. Mihai Eminescu, sensul giratoriu Piața Victoriei; pe Bld. 22 Decembrie de la intersecția cu Str. Mareșal Averescu cu sensul giratoriu de la Piața Victoriei; pe Bld. Iuliu Maniu pe sectorul de drum curpins între intersecția cu str. Andrei Șaguna, sensul giratoriu Poșta Veche, str. Libertății până la intersecția cu str. M. Eminescu.

Restricțiile de circulație vor fi realizate de către reprezentanții Serviciului Poliției Locale Deva – Serviciul Rutier și Poliția Municipală Deva – Serviciul Rutier.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.