PROCES. Dosarul lui Dan Voiculescu amânat

Curtea de Apel Bucureşti a decis o nouă amânare în dosarul lui Voiculescu. Judecarea procesului va fi reluată peste o lună pe 10 iunie. Dan Voiculescu a fost condamnat pe fond la cinci ani de închisoare cu executare. La ultimul termen, dosarul a fost amânat pentru că judecătorul care conducea completul a fost arestat preventiv într-un dosar de corupţie judiciară.

Judecătorul Stan Mustaţă, cel care delibera în dosarul lui Voiculescu, a fost acuzat că lua mită pentru soluţii penale favorabile. În locul lui Stan Mustaţă, dosarul va fi judecat de Luminiţa Cristiu-Ninu, fosta preşedintă a Tribunalului Teleorman. Avocaţii lui Voiculescu au ridicat pe 15 aprilie pe o serie de excepţii care, dacă sunt aprobate, vor duce la tergiversarea judecării dosarului. Voiculescu a cerut şi ştergerea prejudiciului de 60 milioane euro.

În acest dosar, Dan Voiculescu este acuzat de fraudarea privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, o fraudă evaluată de procurori la 60 milioane euro. Până acum Voiculescu a reuşit să obţină amânare după amânare, folosind diverse tactici avocăţeşti.

SURSA: gandul.info

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu