Prinși la braconaj piscicol

Poliția Municipiului Deva a fost sesizată a un reprezentant al A.J.V.P.S. Hunedoara cu privire la faptul că a depistat două persoane care pescuiau ilegal pe malul râului Mureș, în zona localității Săcămaș. În urma cercetărilor, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cei doi bărbaţi, unul  în vârstă de 23 de ani și altul de 31 de ani, ambii din municipiul Orăștie, efectuau acte de braconaj piscicol cu două undițe, având montate la fiecare dintre acestea ancore artizanale (triple). În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj piscicol. (Raluca Cetean)

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Prinși la braconaj piscicol

  1. NELU

    Sunt cu zecile de așa zisi pescari prind în așa cantități că nu mai au cui vinde au ajuns să vinda cu 4-5 lei per. Kg , nu mai poți pescui de ei organizați dau plocon lui Garcea și e lumea lor NU-I COMPĂTIMIȚI merita ani grei de INCHISOARe. AU. DISTRUS. TOT FONDUL PISCICOL prind ZECI de KG. ZILNIC.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!