Prinși la braconaj piscicol

Poliția Municipiului Deva a fost sesizată a un reprezentant al A.J.V.P.S. Hunedoara cu privire la faptul că a depistat două persoane care pescuiau ilegal pe malul râului Mureș, în zona localității Săcămaș. În urma cercetărilor, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cei doi bărbaţi, unul  în vârstă de 23 de ani și altul de 31 de ani, ambii din municipiul Orăștie, efectuau acte de braconaj piscicol cu două undițe, având montate la fiecare dintre acestea ancore artizanale (triple). În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj piscicol. (Raluca Cetean)

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Prinși la braconaj piscicol

  1. NELU

    Sunt cu zecile de așa zisi pescari prind în așa cantități că nu mai au cui vinde au ajuns să vinda cu 4-5 lei per. Kg , nu mai poți pescui de ei organizați dau plocon lui Garcea și e lumea lor NU-I COMPĂTIMIȚI merita ani grei de INCHISOARe. AU. DISTRUS. TOT FONDUL PISCICOL prind ZECI de KG. ZILNIC.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici