Prima vizită a unui şef de stat la Cotroceni, în mandatul lui Iohannis

Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, prima vizită a unui şef de stat de la preluarea mandatului de preşedinte. La ora 10.30, a început vizita oficială în România a Președintelui Republicii Bulgaria, Rosen Plevneliev, prin ceremonia primirii oficiale.

media-142442133921568800

Cei doi şefi de stat poartă discuţii tête-à-tête în Salonul Muntenesc. Ulterior, în Salonul Ambasadorilor au loc convorbiri oficiale, cu participarea membrilor celor două delegaţii oficiale. La finalul discuţiilor, la ora 11.45, cei doi vor susţine o declaraţie de presă comună. Întâlnirea oficială se încheie după ora 12.00, în Salonul Florilor, cu un dejun oficial oferit de președintele României în onoarea președintelui Republicii Bulgaria. (stiripesusrse.ro)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara