Prima vizită a unui şef de stat la Cotroceni, în mandatul lui Iohannis

Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, prima vizită a unui şef de stat de la preluarea mandatului de preşedinte. La ora 10.30, a început vizita oficială în România a Președintelui Republicii Bulgaria, Rosen Plevneliev, prin ceremonia primirii oficiale.

media-142442133921568800

Cei doi şefi de stat poartă discuţii tête-à-tête în Salonul Muntenesc. Ulterior, în Salonul Ambasadorilor au loc convorbiri oficiale, cu participarea membrilor celor două delegaţii oficiale. La finalul discuţiilor, la ora 11.45, cei doi vor susţine o declaraţie de presă comună. Întâlnirea oficială se încheie după ora 12.00, în Salonul Florilor, cu un dejun oficial oferit de președintele României în onoarea președintelui Republicii Bulgaria. (stiripesusrse.ro)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Al 21-lea deces al unui pacient cu boli grave și coronavirus, în județul Hunedoara         PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat