Petroşăneni prinşi cu ţigări de contabandă

În data de 09.02.2020, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Hunedoara au efectuat o acţiune în urma căreia au surprins în flagrant o femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Petroșani, care comercializa, pe raza municipiului Petroșani, 201 de pachete de țigarete (de diferite mărci), care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislația în vigoare.

Din incinta punctului de lucru al societăţii, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării pachete de ţigări de contrabandă și o sumă de bani, provenită din vânzarea țigărilor.

Cercetaţi de oamenii legii

Polițiștii au stabilit că țigările provin din spațiul extra-comunitar și erau comercializate pe piața neagră, de pe raza municipiului Petroșani. În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au surprins în flagrant un bărbat de 37 de ani, din Petroșani, care comercializa la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Petroșani, 20 de pachete de țigări, care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislația în vigoare. Ţigările provenite din contrabandă au fost ridicate în vederea confiscării. În cele două cauze, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  contrabandă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

 

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara         Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500