Petroşăneni prinşi cu ţigări de contabandă

În data de 09.02.2020, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Hunedoara au efectuat o acţiune în urma căreia au surprins în flagrant o femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Petroșani, care comercializa, pe raza municipiului Petroșani, 201 de pachete de țigarete (de diferite mărci), care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislația în vigoare.

Din incinta punctului de lucru al societăţii, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării pachete de ţigări de contrabandă și o sumă de bani, provenită din vânzarea țigărilor.

Cercetaţi de oamenii legii

Polițiștii au stabilit că țigările provin din spațiul extra-comunitar și erau comercializate pe piața neagră, de pe raza municipiului Petroșani. În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au surprins în flagrant un bărbat de 37 de ani, din Petroșani, care comercializa la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Petroșani, 20 de pachete de țigări, care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislația în vigoare. Ţigările provenite din contrabandă au fost ridicate în vederea confiscării. În cele două cauze, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  contrabandă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

 

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui