Pagube de 600.000 de lei produse de hoţii de pe calea ferată

furt.calePatru hunedoreni sunt acuzaţi că au produs pagube de 600.000 de lei, furând releele care asigurau buna funcţionare a instalaţiilor feroviare.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Hunedoara au identificat patru suspecţi de comiterea infracţiunilor  de furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă.  Aceştia au sustras din dulapurile de lângă bariere, din zona staţiei CFR Bretea Strei, a pasajului de  trecere la nivel cu cale ferată dintre localităţile Sîntamăria Orlea şi Balomir, a staţiei Baru Mare şi Livadia, precum şi de pe traseul de cale ferată Mintia–Brănișca, un număr de 159 de relee, care asigurau funcţionarea instalaţiilor de semnalizare si dirijare feroviară”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Prin furturile comise, cei patru au pus în pericol siguranţa circulaţiei feroviare, susţin poliţiştii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă