Pagube de 600.000 de lei produse de hoţii de pe calea ferată

furt.calePatru hunedoreni sunt acuzaţi că au produs pagube de 600.000 de lei, furând releele care asigurau buna funcţionare a instalaţiilor feroviare.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Hunedoara au identificat patru suspecţi de comiterea infracţiunilor  de furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă.  Aceştia au sustras din dulapurile de lângă bariere, din zona staţiei CFR Bretea Strei, a pasajului de  trecere la nivel cu cale ferată dintre localităţile Sîntamăria Orlea şi Balomir, a staţiei Baru Mare şi Livadia, precum şi de pe traseul de cale ferată Mintia–Brănișca, un număr de 159 de relee, care asigurau funcţionarea instalaţiilor de semnalizare si dirijare feroviară”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Prin furturile comise, cei patru au pus în pericol siguranţa circulaţiei feroviare, susţin poliţiştii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj