O deveancă s-a bătut cu tâlharii care au atacat-o în scara blocului

talharieDoi adolescenţi de câte 16 ani au fost reţinuţi de poliţişti după ce au agresat o femeie, pe care au pândit-o în timp ce aceasta se întorcea din oraş. Victima a reuşit să îi pună pe fugă pe atacatori.

Tentativă nereuşită de tâlhărie în municipiul Deva: doi tineri au atacat o femeie în scara blocului unde aceasta locuia. Incidentul s-a petrecut în jurul orei două dimineaţa. Victima, în vârstă de 44 de ani, se întorsese din oraş, iar cei doi au pândit-o şi, profitând de întuneric au acostat-o şi au lovit-o, în încercarea de a-i smulge poşeta pe care aceasta o avea pe umăr.

„Femeia a dat dovadă de prezenţă de spirit şi a opus rezistenţă, iar cei doi suspecţi au fugit fără a reuşi să o tâlhărească. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au reuşit, la scurt timp de la comiterea faptei, să  îi identifice pe cei doi suspecţi. Ei au fost reţinuţi şi aduşi la audieri. Vor fi cercetaţi pentru tentativă de tâlhărie”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Poliţiştii le recomandă oamenilor să evite să se deplaseze pe drumurile izolate şi locurile întunecate, pe timp de noapte, iar atunci când simt că sunt urmăriţi pentru a fi agresaţi să anunţe Poliţia, prin 112.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului