Noile tarife de vizitare la Sarmizegetusa Regia

Serviciul Public Administrare a Monumentelor Istorice a publicat tarifele percepute în anul 2020 pentru vizitarea Sarmizegetusei Regia. Ele vor rămâne neschimbate cu excepția taxei de vizitare pentru adulți/persoană a sitului arheologic Sarmizegetusa Regia care va avea un cuantum unic pe parcursul întregului an, în valoare de 15 lei (până acum, taxa de vizitare era de 14 lei în timpul programului de vară și de 10 lei în timpul programului de iarnă). Taxa în valoare de 15 lei va cuprinde atât vizitarea sitului arheologic Sarmizegetusa Regia, cât și vizitarea expoziției „Inima aurului dacic”.

Și în 2020, taxa de vizitare a monumentului pentru copii, elevi, studenți și pensionari va fi de 5 lei/persoană. De asemenea, în 2020 se mențin gratuitățile pentru copii preșcolari cu vârste de până la 7 ani; delegațiile oficiale; angajații rețelei muzeale, ai Ministerului Culturii și pentru pensionarii din rețelele muzeale; copiii în vârstă de până la 18 ani care au nevoi speciale sau handicap, precum și pentru persoana însoțitoare; copiii în vârstă de până la 18 ani cărora li se aplică măsuri sociale de protecție și pentru adulții cu handicap grav sau accentuat precum și pentru persoana care îi însoțește; elevii și studenții cetățeni români din afara granițelor țării, bursieri ai statului român; posesorii de Card Euro 26 în fiecare zi de 26 din fiecare lună; veterani, invalizi și văduve de război; toate persoanele cu prilejul „Zilei Porților Deschise”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”         BANII NOŞTRI. Deprecierea leului a luat o pauză         ANUNŢ! Auchan anunță case dedicate pentru ONG-uri și vârstnici         România a ajuns la 1.760 de cazuri de coronavirus         Coronavirus: doi pacienți decedați la Spitalul județean din Deva aveau și Covid 19         Un pacient mort la Oncologia din Deva a fost diagnosticat şi cu coronavirus         Încă doi medici de la Spitalul Județean de Urgență din Deva au coronavirus         Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți         Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe o stradă din Petroșani