MONDO. Cum pedepseşte ISIS păcătoşii? IMAGINI ŞOCANTE pentru vremurile noastre

Reprezentanţii Statului Islamic (ISIS) au dat publicităţii mai multe fotografii cu execuţiile organizate de gruparea sunită afiliată al-Qaida, scrie Daily Mail.

În prima imagine, se observă cum doi bărbaţi sunt aruncaţi de pe o clădire înaltă din Nineveh, Siria, singura lor ”pedeapsă” fiind că sunt homosexuali.

fo1

captură Daily Mail

Lângă clădire, sute de oameni s-au adunat pentru a fi martorii execuţiei.

fo1ju

Într-o altă fotografie, doi bărbaţi acuzaţi de tâlhărie sunt crucificaţi şi împuşcaţi în oraşul Raqqa, sub privirile a sute de curioşi.

fo2

captură Daily Mail

În fotografia de mai jos, o femeie acuzată de adulter e omorâtă cu pietre.

fo3

captură Daily Mail

Un bărbat cu cagulă citeşte acuzaţiile pentru doi bărbaţi care au fost crucificaţi şi vor fi omorâţi.

fo4

captură Daily Mail

Atrocităţile prezentate de Daily Mail au loc în Siria şi Irak şi sunt privite de sute sau chiar mii de curioşi.

SURSA: gandul.info

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Patru hunedoreni prinși la furat de fier vechi         Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”