DECIZIE. Muntean pierde și la Tribunal procesul cu Moloț

Tribunalul Satu Mare i-a dat câștig de cauză lui Mircea Ioan Moloț în procesul pe care acesta i l-a intentat lui Mircia Muntean pentru calomnie. Completul de judecată a respins apelul formulat de către fostul primar al Devei și a decis că acesta trebuie să îi plătească lui Moloț 100.000 de lei.

Hotărârea poate fi atacată cu recurs în 15 zile, iar judecarea acestei se va face de către Curtea de Apel Oradea.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “DECIZIE. Muntean pierde și la Tribunal procesul cu Moloț

  1. Colegu

    Un raton nenorocit. Mircia, bai Mircia, puscarias cu suspendare, iti aduci aminte cand ai pornit telescaunul intr-o noapte in Petrosani doar pentru ca a vrut p/u///l///a/ ta? Iti aduci aminte? javra umana, puscarias cu suspendare!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj