Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”

303

Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că se oprește aici, la trâmbițare. Atunci când se confundă comunicarea cu propaganda este foarte rău. Și mai rău este când lucrurile acestea vin de la o echipă aflată la guvernare.

Programul de relansare economică ar trebui ca el să fi existat și deja să fi început punerea lui în aplicare. Anunțarea unor măsuri care să ia ochii românilor are doar rol de propagandă, să încetinească scăderea în sondaje a liberalilor care, se pare, au intrat în degringoladă, iar dezordinea din organizarea lor pare să crească odată cu apropierea alegerilor. S-a gândit cineva că, dacă vor ieși acum cu un set de măsuri pe care e posibil să le aplice în viitor, s-ar putea să mai reducă din dezastrul electoral.

Un Guvern în exercițiu nu vine să spună ce va face pentru a câștiga electoratul, argumentele lui ar trebui să fie ceea ce a făcut deja. Dar nu poate spune asta, pentru că ar însemna să recunoască falimentul propriei politici.

SURSA: Mircea Ioan Moloț / Facebook

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.