Microbuz nou pentru elevii din Valea Jiului

Consiliul Județean Hunedoara a achiziționat un microbuz nou pentru transportul elevilor navetiști cu cerințe educaționale speciale care a fost dat, vineri, în folosință gratuită Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Petroșani.

 

Microbuzul care are 22 de locuri (+1) va asigura transportul elevilor navetiști pe rutele Petroșani-Bărbăteni și Petroșani-Petrila. Prin lege, elevii beneficiază de transport gratuit.

În ultimii ani, instituția de învățământ a folosit pentru transportul elevilor navetiști un microbuz (8+1locuri) fabricat în anul 2000, aflat în stare avansată de uzură.

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Petroșani este unitate de învățământ preuniversitar de stat, având clase de învățământ special a căror finanțare se asigură din bugetul propiu al județului Hunedoara. În cadrul unității învață un număr de 45 de elevi cu cerințe educaționale speciale la învățământul profesional special, dintre care 24 sunt navetiști. Valoarea de inventar a microbuzului este de 287.257,91 lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”