MEDIA. PRO TV a anunţat grila de toamnă: Ce vedete şi programe lipsesc

79

Plecările din PRO TV din ultima vreme face ca în grila de toamnă a postului să nu se mai regăsească o parte din emisiunile care au avut de-a lungul timpului audienţă maximă

PRO TV a anunţat în mod oficial programele care vor putea fi urmărite în această toamnă. Este vorba despre Vocea României, Masterchef şi serialul Las Fierbinţi, potrivit unui comunicat de presă. Reprezentanţii postului nu fac nicio menţiune referitoare la emisiunea Dansez pentru tine, care în mod tradiţional făcea parte din grila de toamnă, sau la show-ul Românii au talent, care se regăsea, de obicei, în grila de primăvară.

Emisiunea Vocea României va continua în formatul cunoscut, deşi după plecarea lui Horia Brenciu postul de televiziune anunţase că emisiunea se va transforma într-o competiţie de talente pentru copii. Ulterior, s-a revenit asupra acestei decizii.

Pe de altă parte, dintre vedetele care vor continua să apară la PRO TV, sunt enumerate Andreea Esca, Oana Cuzino, Andi Moisescu, Cătălin Măruţă, Andra şi Cabral. Marii absenţi sunt Pavel Bartoş, Smiley, Loredana, Ştefan Bănică şi Mihai Petre.

SURSA: gandul.info

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.