MAGAZIN. Cum îşi tratează mexicanii hoţii? Atenţie, imagini şocante!

Patru persoane, printre care o femeie însărcinată şi un adolescent, au fost bătuţi cu bestialitate de rezidenţii unui sat. Oamenii au fost loviţi şi legaţi pentru că au comis mai multe furturi.

MEXICO 2Nefericitul eveniment a avut loc în Tehuacan, Mexico. Cei patru au fost descoperiţi că furau electrocasnice, dar şi alte obiecte de valoare din casele oamenilor. Aceştia i-au legat pe infractori, i-au bătut cu au avut în mâini şi i-au lăsat să fie priviţi de întreg satul.

Poliţia a intervenit la urmă, însă a făcut cu greu faţă mulţimii. Peste 100 de persoane au făcut scandal. În cele din urmă, autorităţile au reuşit să-i scape doar pe trei dintre cei patru, unul dintre bărbaţi a murit din cauza loviturilor.

SURSA: evz.ro

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara