MAGAZIN. Cum îşi tratează mexicanii hoţii? Atenţie, imagini şocante!

Patru persoane, printre care o femeie însărcinată şi un adolescent, au fost bătuţi cu bestialitate de rezidenţii unui sat. Oamenii au fost loviţi şi legaţi pentru că au comis mai multe furturi.

MEXICO 2Nefericitul eveniment a avut loc în Tehuacan, Mexico. Cei patru au fost descoperiţi că furau electrocasnice, dar şi alte obiecte de valoare din casele oamenilor. Aceştia i-au legat pe infractori, i-au bătut cu au avut în mâini şi i-au lăsat să fie priviţi de întreg satul.

Poliţia a intervenit la urmă, însă a făcut cu greu faţă mulţimii. Peste 100 de persoane au făcut scandal. În cele din urmă, autorităţile au reuşit să-i scape doar pe trei dintre cei patru, unul dintre bărbaţi a murit din cauza loviturilor.

SURSA: evz.ro

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Voluntarii care lucrează la Cetatea Costești au nevoie de ajutor         NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții