HI-TECH. Teledildonics. Tehnologia care transformă sexul virtual în sex pe bune VIDEO

FriXion.me este o reţea online recent lansată care îşi propune să le uşureze oamenilor interacţiunea de natură fizică în mediul virtual, cu ajutorul tehnologiei haptice, adică a unor gadgeturi sexuale care permit trăirea senzaţiilor tactile mai fidel ca niciodată.

sex cu netul

Gadgeturile propuse de FriXion.me, botezate teledildonic haptic, oferă posibilitatea, graţie tehnicii computerizate, de a simţi la propriu senzaţii tactile. De altfel, tehnologia prin care se poate realiza acest lucru, denumită haptică (în limba greacă face referire la a pune mâna, a pipăi) a început să fie dezvoltată de acum câţiva ani, şi se concentrează pe stimularea presiunii, redarea texturii, a vibraţiilor, temperaturii şi altor senzaţii care au legătură cu tactilul.

Astfel, această tehnologie îşi propune „să traducă“ tactil imaginile de pe ecranul calculatorului şi iluzia optică să devină cât se poate de reală, ca şi cum am atinge ceea ce vedem. Pentru aceasta se folosesc dispozitive realizate în acest scop, cum este cazul acestor jucării sexuale, conectate cu ajutorul unor softuri şi senzori de presiune, care îi permit utilizatorului să perceapă suprafeţe reci, calde, catifelate, aspre, ca şi cum ar intra în contact direct cu cineva sau ceva.

Graţie acestor jucării erotice sofisticate, doi sau mai mulţi useri înregistraţi în reţeaua Frixion vor putea să „se atingă“ şi chiar să facă sex la distanţă, notează Daily Mail. O dată cu lansarea aceastei reţele şi a noilor jucării sexuale, infidelitatea capătă alte dimensiuni, din moment ce persoane care nu se cunosc şi nu s-au întâlnit niciodată faţă în faţă vor putea să întreţină „relaţii sexuale“ virtuale mai reale ca niciodată.

https://www.youtube.com/watch?v=1OuOUmWEDMw

În această idee au fost realizate şi jocuri, pe lângă alte tipuri de conţinut, bazate pe coduri haptice, în care partenerii pot fi protagonişti în cele mai diverse scenarii. Gadgeturile sexuale se pot conecta online, aşa încât cuplurile le pot controla după bunul plac, de la depărtare. Pe lângă jocuri, reprezentanţii companiei Fixion au anunţat că doresc să pună la punct inclusiv transmisiuni live, în timpul căruia un singur performer poate controla mii de gadgeturi de acest gen din toată lumea.

jucarii

Compania FriXion are sediul la Miami, în SUA, şi a anunţat că va face în aşa fel încât gadgeturi de la mai mulţi producători să fie compatibile în reţea. La acest moment, reprezentanţii firmei au anunţat că testează sistemul deja lansat. „Frixion este o companie de software care are de gând să ia produsele de pe rafturile sex-shopurilor şi să le pună în legătură. Lucrăm cu dispozitive robotizate pe care le adaptăm în acest scop. Reţelele sociale cu răspuns haptic vor permite userilor să vină în contact şi să realizeze acţiuni extrem de reale, tangibile, de la strângeri de mână, săruturi, până la sex cu penetrare, indiferent dacă partenerul este la câţiva metri sau vă desparte un ocean“, a precizat purtătorul de cuvânt al firmei.

Mai exact, un joystick (foto sus) poate fi adaptat în aşa fel încât să aibă un mod de vibraţie, operaţie care poate fi făcută şi în cazul altor jucării sexuale deja existente (vibratoare, dildo-uri etc) care pot fi puse în legătură în reţea după ce sunt transformate în dispozitive de tip teledildonic. Aceste jucării sexuale vor interacţiona utilizând forţa bidirecţională cu răspuns în timp real.
SURSA:adevarul.ro

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carduri europene de sănătate în duplicat pentru hunedoreni, din 7 februarie         APEL LA RAȚIUNE CU DEGETUL PE RANĂ. Poliţia de Patrimoniu dă în clocot         CU TRIMITERE LA VALEA JIULUI. Pactul Ecologic European, o mare provocare pentru România         Accident grav pe DN 76. BMW făcut praf de un autotren         Peste 250.000 de arbori au fost retezați de pe malul Lacului Gura Apelor, în Retezat         Hoț de portofele prins de polițiști         SCANDALUL DE PE RÂUL ALB. Magistraţii joacă bambilici cu dosarul tentativei de omor         UDMR Hunedoara, la 30 de ani de existență         ȚĂRII CÂT MAI MULT CĂRBUNE??? Complexul Energetic Hunedoara, din rău în mai rău         ISTORIE HUNEDOREANĂ. Statuile antice salvate de familia preotului Crăciun înainte de a ajunge pe fundul Cincişului         Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier