HI-TECH. Teledildonics. Tehnologia care transformă sexul virtual în sex pe bune VIDEO

FriXion.me este o reţea online recent lansată care îşi propune să le uşureze oamenilor interacţiunea de natură fizică în mediul virtual, cu ajutorul tehnologiei haptice, adică a unor gadgeturi sexuale care permit trăirea senzaţiilor tactile mai fidel ca niciodată.

sex cu netul

Gadgeturile propuse de FriXion.me, botezate teledildonic haptic, oferă posibilitatea, graţie tehnicii computerizate, de a simţi la propriu senzaţii tactile. De altfel, tehnologia prin care se poate realiza acest lucru, denumită haptică (în limba greacă face referire la a pune mâna, a pipăi) a început să fie dezvoltată de acum câţiva ani, şi se concentrează pe stimularea presiunii, redarea texturii, a vibraţiilor, temperaturii şi altor senzaţii care au legătură cu tactilul.

Astfel, această tehnologie îşi propune „să traducă“ tactil imaginile de pe ecranul calculatorului şi iluzia optică să devină cât se poate de reală, ca şi cum am atinge ceea ce vedem. Pentru aceasta se folosesc dispozitive realizate în acest scop, cum este cazul acestor jucării sexuale, conectate cu ajutorul unor softuri şi senzori de presiune, care îi permit utilizatorului să perceapă suprafeţe reci, calde, catifelate, aspre, ca şi cum ar intra în contact direct cu cineva sau ceva.

Graţie acestor jucării erotice sofisticate, doi sau mai mulţi useri înregistraţi în reţeaua Frixion vor putea să „se atingă“ şi chiar să facă sex la distanţă, notează Daily Mail. O dată cu lansarea aceastei reţele şi a noilor jucării sexuale, infidelitatea capătă alte dimensiuni, din moment ce persoane care nu se cunosc şi nu s-au întâlnit niciodată faţă în faţă vor putea să întreţină „relaţii sexuale“ virtuale mai reale ca niciodată.

https://www.youtube.com/watch?v=1OuOUmWEDMw

În această idee au fost realizate şi jocuri, pe lângă alte tipuri de conţinut, bazate pe coduri haptice, în care partenerii pot fi protagonişti în cele mai diverse scenarii. Gadgeturile sexuale se pot conecta online, aşa încât cuplurile le pot controla după bunul plac, de la depărtare. Pe lângă jocuri, reprezentanţii companiei Fixion au anunţat că doresc să pună la punct inclusiv transmisiuni live, în timpul căruia un singur performer poate controla mii de gadgeturi de acest gen din toată lumea.

jucarii

Compania FriXion are sediul la Miami, în SUA, şi a anunţat că va face în aşa fel încât gadgeturi de la mai mulţi producători să fie compatibile în reţea. La acest moment, reprezentanţii firmei au anunţat că testează sistemul deja lansat. „Frixion este o companie de software care are de gând să ia produsele de pe rafturile sex-shopurilor şi să le pună în legătură. Lucrăm cu dispozitive robotizate pe care le adaptăm în acest scop. Reţelele sociale cu răspuns haptic vor permite userilor să vină în contact şi să realizeze acţiuni extrem de reale, tangibile, de la strângeri de mână, săruturi, până la sex cu penetrare, indiferent dacă partenerul este la câţiva metri sau vă desparte un ocean“, a precizat purtătorul de cuvânt al firmei.

Mai exact, un joystick (foto sus) poate fi adaptat în aşa fel încât să aibă un mod de vibraţie, operaţie care poate fi făcută şi în cazul altor jucării sexuale deja existente (vibratoare, dildo-uri etc) care pot fi puse în legătură în reţea după ce sunt transformate în dispozitive de tip teledildonic. Aceste jucării sexuale vor interacţiona utilizând forţa bidirecţională cu răspuns în timp real.
SURSA:adevarul.ro

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni