Evadatul de la Bârcea Mare a fost văzut în Deva

Clipboard01Deţinutul Sandu Stan a reuşit să înşele vigilenţa forţelor de ordine mobilizate pe urmele lui, după ce luni, după ce a fost scos din închisoare la cules de afine, a părăsit punctul de lucru.

În a doua zi de căutări a evadatului Sandu Stan (21 de ani), urmăritorii au primit informaţii că acesta ar fi ajuns în Deva. A fost văzut, susţin autorităţile, în zona gării din Deva, îndreptându-se spre centrul municipiului. Până marţi, la orele după-amiezii, bărbatul nu a fost găsit. El a dispărut luni de la punctul de lucru din zona Orăştiei, unde grupa de deţinuţi din care făcea parte a fost adusă la cules de afine.  Sandu Stan este din Lăpugiu şi ispăşea o condamnare de patru ani şi nouă luni de închisoare pentru furt. Este recidivist. Din condamnare, el a executat mai bine de un an.

“Nu am aflat până în prezent ce l-a determinat pe deţinut să părăseacă punctul de lucru. Nu era o persoană care a creeat probleme în penitenciar”, a afirmat Florin Berar, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bârcea Mare. În închisoare a fost declanşată o anchetă, în care sunt cercetate împrejurările în care deţinutul a evadat.

De luni, echipe de jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai penitenciarului participă la căutări.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Patru hunedoreni prinși la furat de fier vechi         Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”