Elena Udrea a fost săltată de Poliție de acasă

70

Elena Udrea a fost luată de polițiști de acasă, de unde se afla în arest preventiv și dusă în arestul Poliției Capitalei.

04-UDREA-7262820-MEDIAFAX_FOTO-OCTAV_GANEA_6bd1ec03bc (1)

ÎCCJ a admis, miercuri, cererea de arestare pentru 30 de zile a Elenei Udrea, în dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru urmează să stea în arest până pe 26 martie inclusiv.
Decizia de astăzi nu este definitivă, astfel că avocaţii pot face contestaţie în acest caz.Fostul ministru al Turismului Elena Udrea se întoarce în arest, la doar două săptămâni de când a fost arestată preventiv în dosarul Microsoft.

Elena Udrea se întoarce în arestul Poliției Capitalei, după ce magistrații Curții Supreme au decis să aprobe cererea procurorilor DNA privind arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea este acuzată de 3 noi infracțiuni de luare de mită în acest dosar, iar la ieșirea de la Înalta Curte, Udrea a declarat că avea cunoștință despre faptul că fostul ei soț, Dorin Cocoș, finanța campaniile PDL, lucru pe care Cocoș l-a afirmat în cadrul unui denunț făcut cu doar câteva zile în urmă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.