ECONOMIE. Un tânăr face avere vânzând apă din Sena

Un tanar francez a dat lovitura cu o afacere mai putin obisnuita: le vinde turistilor indragostiti de Paris apa din Sena.

In timp ce se plimba de-a lungul Senei, lui Christophe Carrier i-a venit ideea de a vinde apa din fluviu celor care doresc sa plece cu o amintire din capitala pariziana, in flacoane de 50 ml in forma turnului Eiffel, informeaza Le Parisien.

Francezul marturiseste ca i-a venit ideea dupa ce a vazut cat de bine se vinde apa sfintita.

Pretul de productie este aproape zero, pentru ca tanarul poate folosi in mod gratuit pana la 600 de metri cubi de apa pe an, fara a plati taxe, iar flacoanele sunt importate din Bulgaria si sunt ieftine.

Produsul finit se vine pe Internet cu 6,9 euro, iar pana acum tanarul a reusit sa vanda 300 de flacoane cu “apa pariziana”.

SURSA: www.ziare.com

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16