Campionii traseismului din Parlament. Printre ei senatorul de Hunedoara Vochiţoiu

La mijlocul ciclului electoral, situaţia celui mai stufos Parlament din ultimii 25 de ani este pe alocuri total diferită de cea din urmă cu doi ani. 28 de parlamentari din 588 au părăsit legislativul, însă 8 au intrat prin alegeri parţiale.

În momentul de faţă, alianţa PSD-UNPR are 267 de parlamentari (187 de depitaţi şi 80 de senatori), PNL – 111 parlamentari (72 de deputaţi şi 39 de senatori), PDL – 56 de parlamentari (36 de deputaţi şi 20 de senatori), PC-PLR – 50 de parlamentari (35 de deputaţi şi 15 senatori), UDMR – 26 de parlamentari (18 deputaţi şi 8 senatori), PPDD – 13 deputaţi, Minorităţi – 17 deputaţi, Neafiliaţi – 28 de parlamentari (22 de deputaţi şi 6 senatori).

Aproape un sfert dintre actualii parlamentari şi-au schimbat, cel puţin o dată, partidul pe listele căruia au fost aleşi. Din cei 568 de deputaţi şi senatori, 117 au schimbat barca în primii doi ani de mandat, cei mai mulţi fiind de la PPDD (51), partid urmat de PNL, cu 36 de pierderi. Democrat-liberalii ocupă locul trei la numărul de traseişti, cu 26 de membri, în timp ce PSD şi PC au pierdut doar câte doi parlamentari, potrivit gandul.info. În total, 86 de deputaţi şi 31 de senatori au făcut traseism politic în primii doi ani de mandat, un număr peste cel al traseiştilor din legislatura trecută, când 94 de parlamentari au schimbat partidul.

Traseiştii din Camera Deputaţilor:

media-142173768245299200Traseiştii din Senat:

media-142173769875840900

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Campionii traseismului din Parlament. Printre ei senatorul de Hunedoara Vochiţoiu

  1. Cosmin

    Domnu senator al resturilor si domnul traseistilor din judetul nost….huuuuuuoooooooo traseisto………..huoooooooooo

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat