Căldura excesivă a făcut victime: răniţi în timp ce goleau rezervorul unei maşini

2013-06-18-18.52.03-300x225Trei tineri din Hunedoara au ajuns la spital, în urma aprinderii unor vapori de benzină. Cei trei încercau să extragă combustibilul dintr-un rezervor, însă din cauza aerului încins vaporii acestuia s-au aprins.

Flama puternică i-a afectat pe tineri. „Pompierii, paramedicii SMURD şi angajaţii Serviciului de Ambulanţă Hunedoara i-au asistat medical pe cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 38 de ani, care erau conştienţi şi cooperanţi însă prezentau arsuri de gradele 2, 3 şi 4. Răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Hunedoara unde se află sub supravegherea medicilor”, a precizat căpitanul Anemona Doda, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Aprinderea vaporilor de combustibil nu a fost însoţită de un incendiu la autovehicul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj