BOX/ Bogdan Juratoni este “Cetăţean de Onoare” al Devei

Vicecampionul european la box, la categoria 75 de kilograme, Bogdan Juratoni, a devenit astăzi cetăţean de onoare al municipiului Deva.

 

DSC01477Bogdan Juratoni (foto, 23 ani), a fost invitat, joi, la şedinţa ordinară a Consiliului Local Deva în care a fost votată acordarea titului de cetăţean de onoare al oraşului. Bogdan Juratoni a venit la Primăria Deva însoţit de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Hunedoara, Ilie Captari, şi a fost primit cu apauze în Consiliul Local al municipiului Deva.

“E o onoare pentru mine că am primit acest titlu. Le mulţumesc mult pentru susţinere consilierilor locali şi primarului. Şi primul titlu naţional, prima medalie m-a făcut să fiu mândru, şi acestă diplomă mă face să fiu mândru de activitatea mea. La box am câştigat mai multe premii, dar la titlul de cetăţean de onoare nu m-am gândit, nici nu mă aşteptam. Când mă gândesc la Deva mă gândesc la casă, la familie, la prieteni şi mai nou la onoarea care mi s-a făcut când am devenit cetăţean de onoare”, a declarat Bogdan Juratoni.

Diploma de cetăţean de onoare i-a fost înmânată de primarul Devei, Petru Mărginean.

DSC01470

“Felicitări pentru activitatea ta!”, i-a spus edilul şef.

Multiplu campion naţional la copii, cadeţi, juniori şi seniori pugilistul Bogdan Juratoni mai are în palmares şi o medalie de bronz  câştigată la Campionatele Mondiale de la Baku, Azerbaidjan în 2011.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului