Bărbat dispărut de la domiciliu

Vineri în jurul orei 16:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o tânără din comuna Ilia cu privire la faptul că în data de 18.07.2020, în jurul orei 20:00, unchiul său, VÂSCAN DANIEL-ION, de 49 de ani, din satul Brâznic, comuna Ilia (foto), a plecat voluntar de la adresa de domiciliu și nu a mai revenit.

În momentul plecării, acesta purta o pereche de pantaloni din stofă de culoare neagră, o geacă din material fâș, de culoare neagră, pe cap purta o căciulă din melană de culoare neagră şi era încălțat cu cizme din cauciuc, de culoare neagră.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, constituție atletică, aproximativ 60 kg., ochi negri, păr brunet, neîngrijit, față rotundă, purta barbă și mustață neîngrijită, nu are semne particulare vizibile.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării bărbatului, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celui în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!