ATENȚIE LA NEATENȚIE. Bătrână lăsată fără economii prin metoda “Detergentul”

Poliţiştii petroşăneni sunt pe urmele unei persoane care a sustras din locuinţa unei femei din localitate o sumă de bani, sub pretextul prezentării unor produse de curăţat.

În data de 13.01.2020, la sediul Poliţiei  Municipiului Petroşani s-a prezentat o femeie în vârstă de 70 ani, care a reclamat faptul că, în data de 09.11.2019, în jurul orei 10:00, la ușa locuinței sale din același oraș, s-a prezentat o femeie necunoscută, care s-a recomandat ca fiind angajată a unui  supermarket și care s-a oferit să prezinte unele produse de menaj (detergent, deodorant etc.).

“Ușurată” de 1.700 de lei

Deşi nu o cunoștea, petroşeneanca a invitat falsa angajată în bucătăria locuinței, unde aceasta a făcut „demonstrații” cu respectivele produse (circa 10-15 minute), după care a plecat, motivând că persoana vătămată „nu îndeplinea condițiile”, având o pensie mai mare de 1.200 de lei. Ulterior, persoana vătămată a constatat că suma pe care o economisise şi care se afla într-un dulap din sufrageria locuinței, respectiv 1.700 de lei, lipsea, motiv pentru care a sesizat, dar după patru zile de la comiterea faptei, Poliţia. În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, cercetările vizând identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și luarea măsurilor legale.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara