ATENȚIE LA NEATENȚIE. Bătrână lăsată fără economii prin metoda “Detergentul”

Poliţiştii petroşăneni sunt pe urmele unei persoane care a sustras din locuinţa unei femei din localitate o sumă de bani, sub pretextul prezentării unor produse de curăţat.

În data de 13.01.2020, la sediul Poliţiei  Municipiului Petroşani s-a prezentat o femeie în vârstă de 70 ani, care a reclamat faptul că, în data de 09.11.2019, în jurul orei 10:00, la ușa locuinței sale din același oraș, s-a prezentat o femeie necunoscută, care s-a recomandat ca fiind angajată a unui  supermarket și care s-a oferit să prezinte unele produse de menaj (detergent, deodorant etc.).

“Ușurată” de 1.700 de lei

Deşi nu o cunoștea, petroşeneanca a invitat falsa angajată în bucătăria locuinței, unde aceasta a făcut „demonstrații” cu respectivele produse (circa 10-15 minute), după care a plecat, motivând că persoana vătămată „nu îndeplinea condițiile”, având o pensie mai mare de 1.200 de lei. Ulterior, persoana vătămată a constatat că suma pe care o economisise şi care se afla într-un dulap din sufrageria locuinței, respectiv 1.700 de lei, lipsea, motiv pentru care a sesizat, dar după patru zile de la comiterea faptei, Poliţia. În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, cercetările vizând identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și luarea măsurilor legale.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019