Adolescent dispărut dintr-o casă de tip familial

La data de 30.07.2020, în jurul orei 12:00, poliţiştii au fost sesizați de către reprezentanţii unei case de tip familial din Uricani despre faptul că minorul OZARCHIEVICI ȘTEFAN RĂZVAN (foto), de 17 ani, a plecat voluntar din unitate în data de 29.07.2020, în jurul orei 20:00 (sărind gardul), și nu a mai revenit.
Minorul are următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m., greutate aproximativ 50 kg., păr șaten deschis, tuns scurt, ochi albaștrii, față ovală, având prezentând ca semn particular un tatuaj model cruce și inscripția ”Piti și Ale”. În momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă, pantaloni scurți negri, iar în picioare purta încălţăminte sport de culoare neagră.
Minorul a mai fost plecat voluntar în repetate rânduri din centrul de plasament din Uricani și din cel din Lupeni, unde a fost instituționalizat (fiind depistat de poliţişti, după ultimele plecări, pe raza orașului Petrila – unde a avut domiciliul anterior).
Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în scopul depistării minorului, faţă de care au solicitat măsura urmăririi naţionale. Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, sau să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi