ADMINISTRAŢIE. Taxe stabilite prin licitaţie la Hunedoara

Primaria Hunedoara a gasit o solutie neobisnuita de a distribui locurile de parcare din oras: ii cheama pe localnici sa liciteze daca vor sa aiba un spatiu asigurat pentru masina lor. Drept urmare, cine da mai multi bani are loc de parcare.

hunedoara

Municipalitatea a scos, pentru inceput, la licitatie 65 de spatii, care vor fi atribuite hunedorenilor ce locuiesc in blocurile de pe strada Cerbului, pe principiul “cine da mai mult”.

Consiliul Local al municipiului Hunedoara a adoptat, anul trecut, o hotarare care stabileste si pretul pe pornire pentru un loc de parcare rezervat timp de un an, respecticv 100 de lei. Garantia de participare la licitatie va fi de 30 lei/loc, taxa de participare va fi de 10lei/loc, iar documentatia va fi de 5 lei/loc. In cazul adjudecarii unui loc de parcare, garantia va fi trecuta in contul chiriei, in caz de neadjudecare, va fi returnata, la cerere, platitorului”, se precizeaza in hotararea de Consiliu Local.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva