ADMINISTRAŢIE. Taxe stabilite prin licitaţie la Hunedoara

Primaria Hunedoara a gasit o solutie neobisnuita de a distribui locurile de parcare din oras: ii cheama pe localnici sa liciteze daca vor sa aiba un spatiu asigurat pentru masina lor. Drept urmare, cine da mai multi bani are loc de parcare.

hunedoara

Municipalitatea a scos, pentru inceput, la licitatie 65 de spatii, care vor fi atribuite hunedorenilor ce locuiesc in blocurile de pe strada Cerbului, pe principiul “cine da mai mult”.

Consiliul Local al municipiului Hunedoara a adoptat, anul trecut, o hotarare care stabileste si pretul pe pornire pentru un loc de parcare rezervat timp de un an, respecticv 100 de lei. Garantia de participare la licitatie va fi de 30 lei/loc, taxa de participare va fi de 10lei/loc, iar documentatia va fi de 5 lei/loc. In cazul adjudecarii unui loc de parcare, garantia va fi trecuta in contul chiriei, in caz de neadjudecare, va fi returnata, la cerere, platitorului”, se precizeaza in hotararea de Consiliu Local.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj