Restricţii prelungite pe Defileul Jiului

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România prelungeşte restricţiile de circulaţie pe Defileul Jiului, până la mijlocul lunii noiembrie.

„CNADNR anunță participanții la trafic că va fi prelungită măsura de închidere a circulației rutiere pe DN 66, pe sectorul cuprins între localitățile Bumbeşti Jiu – Petroșani, în zilele de marți, miercuri și joi (5, 6, 7 noiembrie 2013 și 12,13 și 14 noiembrie) în intervalul orar 9:00 şi 18:00, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a sectorului de drum menționat”, au informat reprezentanţii companiei. În acest interval, traficul rutier se va desfășura deviat în ambele sensuri, pe următoarea rută ocolitoare: DN 67, Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea – DN 7, Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Sebeș -Simeria – DN 66, Simeria- Hațeg – Petroșani.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
„HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg