10.7 C
Deva
vineri, martie 29, 2024

Arest preventiv pentru cinci tineri acuzaţi de trafic de droguri şi etnobotanice

Cinci tineri din Hunedoara, arestaţi preventiv din luna februarie pentru trafic de droguri, au fost înfăţişaţi Tribunalului Hunedoara. Ei au cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv cu una mai blândă.

Tribunalul Hunedoara a respins cererile formulate de cei cinci tineri din Hunedoara, arestaţi preventiv în luna februarie, pentru infracţiuni legate de traficul de droguri de risc şi pentru constituirea unui grup infracţional organizat.

„Instanţa a respins cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, formulate de inculpaţii Perju Adrian Cosmin, Micloş Cătălin Robert, Boldijar Ionuţ Alin, Toşa Adrian şi Toşa Cristian Sorin, respectiv cu măsura controlului judiciar – formulată de inculpatul Toşa Cristian Sorin. A constatat temeinicia şi legalitatea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpaţi, pe care o menţine”, a informat Tribunalul Hunedoara. Soluţia instanţei poate fi contestată.

Cei cinci hunedoreni au recunoscut în faţa magistraţilor acuzaţiile de trafic de droguri de risc şi substanţe interzise, pentru care în luna februarie au fost arestaţi preventiv, la solicitarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/