În comuna Pui, campanie electorală PNL, în forţă

Cea mai mare localitate rurală din judeţul Hunedoara a fost vizitată de candidaţi liberali la alegerile europarlamentare

pui mai (2)

La trei zile după vizita efectuată în opt localităţi importante din judeţul Hunedoara, candidatul PNL la Parlamentul European, Cristian Buşoi, a revenit pe meleagurile hunedorene.

Promisiuni onorate

Joi, 1 Mai, fostul preşedinte al Casei Naţionale de Sănătate a fost invitat să participe la cel mai important târg de animale din regiunea de vest a României, cel din comuna Pui, organizat în fiecare an, de Armindeni. Ne bucurăm, ca de fiecare dată, să avemoaspeţiimportanţi printre noi, cum sunt Cristian Buşoi sau Mircea Ioan Moloţ, care ne-au sprijinit mult în acţiunile noastre, inclusiv în păstrarea importanţei acestui târg, cel mai mare din această parte a ţării”, a spus Victor Tiberiu Stoica, primarul comunei Pui, cea mai mare localitate rurală din judeţul Hunedoara, care a fost alături de fruntaşii liberali care au vizitat această frumoasă aşezare din Ţara Haţegului.Încă de la primele ore ale zilei, liberalii hunedoreni şi candidatul PNL la Parlamentul European, Cristian Buşoi s-au întâlnit cu localnicii dar şi cu crescătorii de animale din alte judeţe veniţi la cel mai mare târg de animale din regiunea de vest a ţării. În cadrul discuţiilor cu electoratul s-au abordat teme precum votul negativ dat de PSD pentru legea privind prima întăbulare gratuită, iniţiativă liberală de care ar fi beneficiat peste 4 milioane de români. „Noi, liberalii, ne-am ţinut de cuvânt. Ne-am onorat promisiunile făcute în campania electorală. PSD-ul în schimb a votat împotriva proiectului nostru privind întăbularea gratuită a terenurilor agricole. Nici nu ştiu motivul votului negativ” le-a spus oamenilor, liderul liberalilor hunedoreni Mircea Ioan Moloţ. Legea primei întăbulări a fost iniţiată de PNL, fiind şi unul dintre angajamentele asumate de alianţa USL, la alegerile locale şi parlamentare din 2012. Cu toate acestea, parlamentarii PSD, UNPR, PC şi UDMR au votat împotriva adoptării unei astfel de legi de care ar fi benficiat  peste 4 milioane de români, proprietari de terenuri.

Este şi un candidat hunedorean

În urma vizitelor efectuate în judeţul Hunedoara şi a întâlnirilor cu electoratul, candidatul PNL la Parlamentul European, Cristian Buşoi, s-a declarat mulţumit de modul în care se desfăşoară campania dar şi de felul în care a fost primit de hunedoreni. „Lucrurile merg bine în judeţul Hunedoara. Şi în celelalte judeţe este la fel. Nu cred că trebuie să ne facem probleme că nu vom atinge ţinta de 25% la nivel naţional”, a declarat şi Cristian Buşoi, situat pe poziţia a patra (considerată eligibilă) pe lista candidaţilor PNL. Printre candidaţii PNL se numără şi hunedoreanul Raul Stoica, preşedintele TNL din judeţul Hunedoara. Acesta ocupă locul 23.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”