În comuna Pui, campanie electorală PNL, în forţă

Cea mai mare localitate rurală din judeţul Hunedoara a fost vizitată de candidaţi liberali la alegerile europarlamentare

pui mai (2)

La trei zile după vizita efectuată în opt localităţi importante din judeţul Hunedoara, candidatul PNL la Parlamentul European, Cristian Buşoi, a revenit pe meleagurile hunedorene.

Promisiuni onorate

Joi, 1 Mai, fostul preşedinte al Casei Naţionale de Sănătate a fost invitat să participe la cel mai important târg de animale din regiunea de vest a României, cel din comuna Pui, organizat în fiecare an, de Armindeni. Ne bucurăm, ca de fiecare dată, să avemoaspeţiimportanţi printre noi, cum sunt Cristian Buşoi sau Mircea Ioan Moloţ, care ne-au sprijinit mult în acţiunile noastre, inclusiv în păstrarea importanţei acestui târg, cel mai mare din această parte a ţării”, a spus Victor Tiberiu Stoica, primarul comunei Pui, cea mai mare localitate rurală din judeţul Hunedoara, care a fost alături de fruntaşii liberali care au vizitat această frumoasă aşezare din Ţara Haţegului.Încă de la primele ore ale zilei, liberalii hunedoreni şi candidatul PNL la Parlamentul European, Cristian Buşoi s-au întâlnit cu localnicii dar şi cu crescătorii de animale din alte judeţe veniţi la cel mai mare târg de animale din regiunea de vest a ţării. În cadrul discuţiilor cu electoratul s-au abordat teme precum votul negativ dat de PSD pentru legea privind prima întăbulare gratuită, iniţiativă liberală de care ar fi beneficiat peste 4 milioane de români. „Noi, liberalii, ne-am ţinut de cuvânt. Ne-am onorat promisiunile făcute în campania electorală. PSD-ul în schimb a votat împotriva proiectului nostru privind întăbularea gratuită a terenurilor agricole. Nici nu ştiu motivul votului negativ” le-a spus oamenilor, liderul liberalilor hunedoreni Mircea Ioan Moloţ. Legea primei întăbulări a fost iniţiată de PNL, fiind şi unul dintre angajamentele asumate de alianţa USL, la alegerile locale şi parlamentare din 2012. Cu toate acestea, parlamentarii PSD, UNPR, PC şi UDMR au votat împotriva adoptării unei astfel de legi de care ar fi benficiat  peste 4 milioane de români, proprietari de terenuri.

Este şi un candidat hunedorean

În urma vizitelor efectuate în judeţul Hunedoara şi a întâlnirilor cu electoratul, candidatul PNL la Parlamentul European, Cristian Buşoi, s-a declarat mulţumit de modul în care se desfăşoară campania dar şi de felul în care a fost primit de hunedoreni. „Lucrurile merg bine în judeţul Hunedoara. Şi în celelalte judeţe este la fel. Nu cred că trebuie să ne facem probleme că nu vom atinge ţinta de 25% la nivel naţional”, a declarat şi Cristian Buşoi, situat pe poziţia a patra (considerată eligibilă) pe lista candidaţilor PNL. Printre candidaţii PNL se numără şi hunedoreanul Raul Stoica, preşedintele TNL din judeţul Hunedoara. Acesta ocupă locul 23.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara