2013, an destul de bun pentru administraţia din Luncoiu de Jos

 

Primarul Călin Dorin Dud consideră că ceea ce s-a realizat în comună se încadrează în parametrii normali, ţinând cont de perioada de criză pe care o traversăm

lunkoi (1)

 

În această perioadă, toată lumea „trage linie” şi încearcă să facă un bilanţ al activităţii din acest an, care, iată, se apropie cu paşi repezi de sfârşit.

Analiză realistă

Acum, cu mai puţin de patru săptămâni de încheierea lui 2013, un astfel de bilanţ se face şi în comuna hunedoreană Luncoiu de Jos, situată în frumoasa Ţară a Zarandului. „Personal, închei un an normal, deşi mi-aş fi dorit să fie unul mai bun. Din păcate, pe această perioadă de criză, care parcă nu mai vrea să se termine, atât s-a putut face. Astfel, în acest an, printre altele, s-au făcut mai multe lucrări la drumuri, dintre care aş dori să amintesc de cel care face legătura între localitatea noastră şi comuna învecinată Vălişoara, care este o rută ocolitoare, dar va fi şi o bună variantă ocolitoare pentru aglomeraţia de pe DN 76, dar s-au efectuat reparaţii şi la drumuri interioare. Apoi am reuşit să punem în valoare şi câteva proiecte ce beneficiază de finanţări europene, acestea fiind în diferite stadii de implementare, cum ar fi cele de la Centrul de Informare Turistică sau, prin GAL „Ţara Zarandului”, pentru achiziţionarea unui utilaj multifuncţional. De asemenea, am început diferite investiţii la cămine culturale, şcoli, biseici sau pentru un teren de sport multifuncţional, cu gazon sintetic, toate acestea urmând a fi finalizate în decursul anului viitor”, a declarat Călin Dorin Dud, primarul comunei Luncoiu de Jos.

Aprecieri pentru meşterii populari

Primarul Dud are numai cuvinte de laudă pentru cei care, în acxest an, au reprezentat cu cinste comuna, făcând-o cât mai cunoscută. „Le mulţumesc meşterilor populari din comună pentru ceea ce au făcut în privinţa promovării localităţii noastre. Ne mândrim cu Elena Sicoe (pictor de icoane pe sticlă), Marin Costea (împletitor de coşuri din nuiele), Adrian Miheţ (dogar), Radu Groza (fierar), Aurel Martin (realizator de machete în miniatură), Ioan Nistor (rotar) şi Mirela Groza (confecţioner de costume populare), care au toată stima şi respectul nostru. Sper ca anul ce vine să fie unul mai bun, iar pentru 2013 mulţumesc lui Dumnezeu că l-am trecut cu bine. Menţionez şi că am avut o bună colaborare cu Consiliul Judeţean Hunedoara şi Instituţia Prefectului şi sper că aceasta va continua, pe aceeaşi linie, şi în 2014. Concetăţenilor mei le doresc mulţi ani în pace şi bucurie, Sărbători fericite, să aibă cămări şi pivniţe cât mai pline şi un 2014 plin de realizări”, a mai spus primarul din Luncoiu de Jos, Călin Dorin Dud.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj