Miting de susţinere pentru Ovidiu Moş: „Tati, wake up” (ieşi din adormire) Pamflet

BLESTEMUL FRAPIEREI. Masonul Ovidiu Moş – zis Tati, e strâns cu uşa între două realităţi paralele.

BLESTEMUL FRAPIEREI. Masonul Ovidiu Moş – zis Tati, e strâns cu uşa între două realităţi paralele.

[box border=”full”]Ştirea:

Venerabilul mason Ovidiu Moş a intrat în adormire (concediu de odihnă), după ce i s-a comunicat că este inculpat în dosarul „Comisarului Cattani”. În lucrarea procurorilor, viceprimarul Devei joacă rolul unui „poştaş” care plimbă informaţii secrete între poliţist şi evazioniştii răufăcători. Probatoriul are câteva sute de pagini cu intrigă poliţistă şi mister ocult. Personajul Moş este descris cu obstinaţie ca fiind şeful masonilor din judeţul Hunedoara, deşi Masoneria n-are nicio relevanţă în cauză. [/box]

Romancierii de la Parchet (şi aici trebuie să o spunem: sunt suspiciuni rezonabile că ei fac parte din Ordinul Tristei Figuri) au făcut din câteva ameţite de infracţiuni economice o conspiraţie mondială. Premierul Victor Ponta iese public în rol de chibiţ (de parcă n-ar guverna cu Ministerul Public şi la Interne) ca să îşi dea cu părerea despre posibile reglări de conturi între instituţiile statului. În fine, societatea civilă scoate Justiţia în stradă şi-i cere socoteală la Tribunalul Poporului.

În aceste condiţii nu are cum să fie nepotrivit un miting de susţinere pentru Ovidiu Moş. Să-l ajutăm să iasă din adormire şi să meargă la muncă, la Primărie, că-i suflă alţii toate comisioanele: „Tati, wake up!!!”

Misterul băuturilor şi al accizelor

Din activitatea infracţională a numitului Duţu Moş – zis Tati, se reţine faptul că este un consumator „de la motorină-n sus”. Acest aspect explică implicarea sa în afaceri necurate cu carburanţi. Pe parcursul unei acţiuni de filaj, Tati s-a deplasat la capela Sf. Alexandru unde s-a întâlnit cu membrii masoneriei (mesaje şi discuţii telefonice prin care i s-a cerut să se prezinte la înmormântarea unui ,,frate,,), îmbrăcaţi la fel în costume şi cravată de culoare neagră şi cămaşă albă. La pomană, Tati a cerut fraţilor care au venit cu maşina să extragă din rezervoare câte una canistră plină cu motorină fiindcă se terminase băutura. Liderul masonilor a transformat carburantul în ţuică, practică ilegală de pe urma căruia statul nu a mai putut încasa accize, înregistrându-se un prejudiciu cert şi estimat de fix câteva milioane de lei. Sau de euro?

Tati se apără: „Era votcă”

În depoziţia sa, Duţu Moş invocă autoritatea de lucru judecat (vezi cazul Iisus vs. Grupul infracţional Pilat, Ana şi Caiafa) în sensul că la preschimbarea apei în vin nu au fost întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de evaziune fiscale.

Mai mult, Tati susţine că nu era vorba de produsul finit numit „ţuică”, ci de votcă. El făcuse din motorină votcă – o băutură alcoolică accizată cu timbru regulamentar. Cu alte cuvinte, statul este un şarlatan care pretinde dublă taxare pentru un singur produs cu însuşire alternativă. Când motorină, când votcă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva